Inzamelingsactie Voedselbank 11 nov.

Zoals u misschien heeft gehoord of gelezen krijgt de voedselbanken steeds minder aanvoer uit de supermarkten. Dat komt doordat supermarkten deze goederen, die tegen de datum aanzitten, verkopen tegen een lagere prijs om zo de voedselverspilling tegen te gaan. Op zich is daar niets mis mee, maar helaas is dit ongunstig voor de voedselbanken, zeker nu de feestdagen eraan komen.

Inzamelingsactie Voedselbank 11 nov.

De diaconie van de Hofkerk houdt 2x een inzameling voor de voedselbank. Op woensdag 11 november van 14 tot 18 uur kunt producten inleveren bij de Hofkerk. Naast gewone spullen zou het mooi zijn als er iets extra’s bij zit zoals een chocoladeletter of een boterletter. Ook een envelop  met geld kan afgeleverd worden of in de brievenbus worden gedaan. Hiermee kan de Voedselbank verse producten kopen. Een bijdrage kan overgemaakt worden naar   NL 62 INGB 0004 2769 92 t.n.v. Stichting Voedselbank Delft

Zet in je agenda

Op woensdag 16 december van 14 tot 18 uur zullen we dit herhalen  en ook Dan vragen wij u om iets lekkers mee te nemen bv. een feestbrood of een kerstkrans. Ook gebeurt het dat er in het kerstpakket iets in zit, waarvan u zegt ‘dat hoef ik niet’.
Ook dit kunt u aan de voedselbank geven. Let er wel graag op dat dit geen alcohol bevat.
Elke 2de zondag kunt u tijdens de kerkdienst ook producten geven aan de Voedselbank.

Meer info:
Cees van der Sluys, 015 2125848 fam.vdsluys@gmail.com