Nog geen reacties

Johanniter broodmaaltijd en zomeruitje

De Johanniter Hulpgroep is een vrijwilligersorganisatie in Delft, waar ongeveer 25 vrijwilligers zich actief inzetten voor de medemens. Ze verlenen hulp op individuele basis. De Johanniter Hulpgroep  is een partner van de  de Protestantse Diaconie te Delft . Meer weten  Johanniter Hulpgroep. De Johanniter hulpgroep organiseert in september een maaltijd en een uitje

Broodmaaltijd in de Hofkerk

Op vrijdag 13 september, is er een open broodmaaltijd in de Hofkerk (Cort van der Lindenstraat). Start  van het samenzijn is om 17.00 uur met koffie en staat om 18.00 uur de tafel gedekt. Iedereen kan gerust een buur of vriend(in) meenemen, want er is altijd plek genoeg! Van huis ophalen en terugbrengen kan óók! Voor deze maaltijd is het fijn als u zich even aanmeldt. Dat kan door even te bellen met Peter Beuman, 06 4805 1519.

Zomeruitje naar Madurodam en Sealife

Zaterdag 21 september is een zomeruitje naar Madurodam en Sealife in Scheveningen. Dit uitje is vooral bedoeld voor mensen die door een lichamelijke handicap/leeftijd niet zo vaak de deur uitkomen. Een rolstoel of rollator is geen probleem.

De kosten bedragen € 25, per persoon. Dit bedrag dient u over te maken op rekening NL18INGB0002944228 t.n.v. P.Q. Beuman ovv van ‘Zomeruitje’ en noteer hierbij ook uw telefoonnummer. Alleen door dit bedrag over te maken kunt u zich opgeven. Inschrijven kan tot 7 september.

Wij kopen dan de toegangskaart voor u en ook de bus is voor onze rekening. We vertrekken om 10.00u met de bus van het Sportfondsenbad (Weteringlaan) een we zijn om 16.30 uur weer thuis. Het belooft opnieuw een leuke dag te worden. Bel gerust als u van huis wilt worden opgehaald. Peter Beuman, 06 4805 1519.