Karin blijft haken

Weet u nog van de de vlaggetjes die gehaakt worden? Ja, toch? Het zijn kleine vaantjes van verlangen, naar het moment dat we weer met zijn allen in de kerk kunnen zijn.  Dan mag de vlag uit en de kerk versierd met slingers.  De slinger wordt al langer en langer net als ons verlangen groter en groter wordt.

Zoals de vlaggetjes aan elkaar verbonden worden zijn ook wij aan elkaar verbonden. Karin van Ruiswijk blijft haken. Haak jij ook aan

Zie ook >> Aanhaken aan de slinger

Als u ook aan het haken bent, laat het dan weten aan Caroline der Nederlanden. 0612666079. U kunt bij haar of in de kerk uw vlaggetjes inleveren, of wij brengen de slinger bij u langs zodat u uw vlaggetjes eraan kunt bevestigen.
Vlaggetjes van 10 bij 10 cm. Vierkant, driehoek, rond; breien, haken, borduren… Alles mag. Hoe meer kleuren, hoe feestelijk. Misschien heeft u nog restjes wol of katoen, en een vrij uurtje. Haakt u aan?!