Nog geen reacties

Kerk Present in Delft

In Delft wordt de komende tijd het volgende georganiseerd

Kerkconcerten in mei | Oude Kerk

Vanaf mei houdt organist Bas de Vroome op het monumentale Witte-orgel in de Oude Kerk te Delft een aantal kerkconcerten.

Lees meer > Raad van kerken Delft


Hugo de Grootlezing | 

Woensdag 24 mei – 20.00 uur – Nieuwe kerk

Op woensdag 24 mei spreekt James Kennedy in de Nieuwe Kerk over wat we vandaag de dag nodig hebben om een duurzaam verbonden stad te zijn.

De lezing begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen die wil meedenken en meepraten.
Aanmelden is verplicht via aanmelding-hugodegroot@delft.nl

Meer info >> Raad van Kerken Delft of hugodegrootlezing.nl


Pinksteren vieren we samen

Zaterdag 27 mei – 19.30 uur – Nieuwe kerk

Delft bij Eén – als Delftse kerken samen Pinksteren vieren op zaterdag 27 mei
Wat zou het mooi zijn om samen met christenen uit alle Delftse kerken in hun diversiteit Pinksteren te vieren. Vanuit dit verlangen nodigen we u en jou van harte uit voor Delft bij Eén, een interkerkelijke, oecumenische viering, zaterdag 27 mei, om 19.30 u in de Nieuwe Kerk in Delft (inloop vanaf 19.00 u).


Programma Citykerk Delft

CityKerk Delft is een initiatief van de Protestantse Gemeente Delft. Het is een open vorm van kerk-zijn in het bruisende hart van de stad. Hier wordt een kleurrijk palet aan inspirerende activiteiten aangeboden, voor iedereen die in Delft woont of onze stad bezoekt. Zo willen we bijdragen aan een stad waarin mensen elkaar ontmoeten, in gesprek gaan over geloof, zingeving en samenleving, en omzien naar elkaar.

Maandag 29 mei, Tweede Pinksterdag

Open Kerkendag in de Oude en Nieuwe Kerk van Delft. Delftenaren kunnen op die dag de kerken gratis bezoeken met een voucher die vooraf in Delft op Zondag wordt gepubliceerd. CityKerk Delft werkt mee om invulling te geven aan een gastvrije ontvangst in de kerken.

Download het programma City Kerk Delft voor april en mei
Lees meer  >> CityKerk nieuwsbrief