Kerkdienst, 12 december

Omdat zowel onze predikanten als onze organiste in quarantaine zijn, heeft de Kerkenraad een besluit genomen de viering van 12 december.

• We volgen de livestream uit de Vierhovenkerk. Er is GEEN eigen viering in de Hofkerk.
  • De Hofkerk is a.s. zondag wél open voor wie het bericht niet heeft kunnen lezen, of wie gewoon naar de kerk wil. In de kerk zal de livestream vanuit de Vierhovenkerk uitgezonden worden. Kijk hier voor regels in de Hofkerk
  • In de Vierhovenkerk wordt Avondmaal gevierd. Dit zal ook gebeuren voor de aanwezigen in de Hofkerk
  • Kerstbrieven, kerstattenties en kaarten voor kerstmissie kunnen zondag opgehaald worden tot 12.00 u.
  • De kraam met kerstkaarten en kaarsen van Amnesty International gaat niet door. U kunt online uw kaarten en kaarsen bestellen.  Vul de AMNESTY bestellijst in, en mail het naar Willeke Siepman  en we zorgen dat u het thuis krijgt. Lees hier meer
  • De inzameling voor de voedselbank verschuift ook naar 19 december
  • De speciale collecte voor Vluchteling kinderen verschuift naar een later datum. U kunt dit werk ook al nu steunen door uw bijdrage over te maken op rekening NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie te Utrecht, o.v.v. ‘Vluchtelingen Griekenland’ of doneer online. Hartelijk dank!

GA NAAR DE LITURGIE VAN DEZE DIENST

KERKOMROEP Hofkerk  Audio beluisteren