Kerkdienst 15 en 22 januari

Zondag is er een kerkdienst in de Hofkerk.
LITURGIE VAN DEZE DIENST
KERKOMROEP HOFKERK Audio
YOUTUBE HOFKERK LIVE STREAM beeld en audio
MATERIAAL VOOR DE KINDEREN

Storing of slecht geluid bij livestream

Storing of  klachten over de LIVE-stream van de kerkdienst uit de Hofkerk? Stuur direct een reactie in chat van youtube, of naar mail hofkerkdelft@gmail.com

De bruiloft te Kana

Zondag 15 januari, Vierhovenkerk
Voorganger: ds. Barry Kriekaard

Zondag 15 is de gezamenlijke HI4-winterdienst in de Vierhovenkerk. Lezingen voor deze zondag zijn Jesaja 62:1-5 en Johannes 2:1-11. In de dienst worden Marco Kuijper en Kim Lupker bevestigd als ouderling en Dick de Haas als diaken.
In de Hofkerk is GEEN dienst.
  • Bekijk de viering op Youtube via de link Vierhovenkerk
  • Beluister de vieAlle berichtenring via de kerkomroep-app op uw mobiele telefoon: www.kerkomroep.nl
  • Download de liturgie printversie

• Zondag 15 januari is er Kindernevendienst in de Vierhovenkerk

• Vervoer: Tussen 9.30 en 9.45 staan  auto’s bij de Hofkerk staan om u naar de kerk en later weer thuis te brengen. Wilt u opgehaald worden of heeft u vragen:  Johan Voerman, j.w.t.voerman@hetnet.nl 0152146307

Roeping en geloof

zondag 22 januari om 10.00 uur in de Hofkerk.
Voorganger; ds. Fred van Helden
Lezingen: Psalm 139: 1-12, Matteüs 4: 12-22

In de afgelopen week hebben we leerlingen van de CLD op bezoek gehad in de Hofkerk. Een belangrijke vraag tijdens de excursies was; Waarom gaan mensen naar de kerk? Wat is hun bezieling of motivatie? Waarom besteden ze zoveel tijd en geld en aandacht aan?

Ik probeerde hen uit te leggen dat ieders mens wel in iets gelooft, maar dat kerkmensen proberen Jezus na te volgen.  Zij voelen zich geroepen door God.

Dat heeft wel twee kanten. Aan de ene kant weten ze dat God hen door en door kent (Psalm 139) en nabij is. God gelooft in jou en dat geeft kracht.  Aan de andere kant kost die roeping ook pijn en moeite.  Om de hoop van kerst, van Gods komst in de wereld en van het koninkrijk van God levend te houden als er zoveel krachten zijn die het tegenwerken.

De roeping met elkaar delen, Erbij mogen horen bij God, in Gods Verhaal en bij de gemeenschap van christenen geeft troost en moed. En het sterkt ons in geloof dat iedere druppel, ieder kleine daad bijdraagt het koninkrijk van God dichterbij te brengen.

• Zondag 22 januari is er Kindernevendienst in de Hofkerk

Let op: ook in de kerk draaien we verwarming een graadje lager. Dus doe een warme trui aan.