Kerkdienst 20 en 27 november

Zondag is er een kerkdienst in de Hofkerk.
LITURGIE VAN DEZE DIENST
KERKOMROEP HOFKERK Audio
YOUTUBE HOFKERK LIVE STREAM beeld en audio
MATERIAAL VOOR DE KINDEREN

Storing of slecht geluid bij livestream

Over het algemeen horen we hele positieve geluiden over de LIVE-stream van de kerkdienst uit de Hofkerk. Daar zijn we blij mee. Soms horen we, dat het geluid te zacht staat. Dit is jammer want het geluid is heel belangrijk.
Vaak kunnen we dit ter plekke oplossen. Stuur direct een reactie in chat van youtube, of naar mail hofkerkdelft@gmail.com

Zondag 20 November

Op de laatste zondag van het kerkelijk jaar voordat de advent begint, gaat ds. M. den Dulk voor in de viering in de Hofkerk.

Advent: Levenslicht

In de adventstijd gaan we vol verwachting op weg naar kerst. We kijken uit naar de komst van de Heer. Dat doen we met verhalen over bijzondere vrouwen uit het Oude Testament,
die door de evangelist Matteüs genoemd worden als ‘voormoeders’ van Jezus. Door de verhalen van Tamar, Rachab, Ruth en Batseba te vertellen, krijgen we ook iets te zien en te horen van wie Jezus zal zijn. Elk van de vrouwen zetten we op een verhoging.

Zondag 27 november

Lezingen 2 Samuël 11:14-27, (Matteüs 1:1-17)
Voorganger: Ds. Caroline der Nederlanden

Op de 1ste adventszondag gaat het over Batseba, de vrouw van Uria. Koning David zorgde ervoor dat Uria omkwam in de strijd, zodat hij zelf met Batseba kon trouwen. Uiteindelijk werd zij de moeder van koning Salomo.