Kerkdienst 28 januari 4 februari

HI4 Winterdienst: Idealen

HOFKERK | zondag 28  januari |10.00 uur | ds. Caroline der Nederlanden

Het Griekse woord epifanie betekent letterlijk verschijning. In kerkelijke kringen gaat het om hoe God aan ons verschijnt. Vandaar dat de eerste weken na Jezus geboorte Epifanie wordt genoemd. Steeds meer wordt zichtbaar hoe God aan ons verschijnt in Jezus. Wij ontdekken hoe Jezus een nieuwe leer verkondigt, en spreekt met gezag. Zijn woorden zijn waar en gebeuren. Hij geneest en drijft onreine geesten uit. Hij gáát voor wat hij zegt en gelooft. Hoe vaak durven wij echt te gaan voor wat ons drijft? Waar passen wij ons leven voor aan en zetten we ons voor in?

Afscheid en bevestiging ambtsdragers

In deze viering worden bevestigd in het ambt van ouderling scriba: Anneke Helder en Liesbeth Izelaar. Zij nemen deze taak over van Arine ’t Hart, die afscheid neemt als ouderling scriba. Wij bedanken Arine heel hartelijk voor het werk dat zij  met veel nauwkeurigheid en inzet heeft gedaan, en heten Anneke en Liesbeth welkom en hopen dat zij ook veel voldoening en plezier in hun taak zullen ervaren.

Liturgie van deze dienst

Hofkerk kerkomroep

YouTube Hofkerk LIVE Stream

Zondag  is er Kindernevendienst in de Hofkerk.

Bach Cantate in Lutherse Kerk

LUTHERSE KERK Noordeinde 4 | 28 januari | 19.00u |

Kerkdienst Hofkerk

HOFKERK | zondag 4 februari |10.00 uur | ds. Marjolein den Dulk

Zondag 4 februari gaat ds. Den Dulk voor

Liturgie van deze dienst

Hofkerk kerkomroep

YouTube Hofkerk LIVE Stream

Zondag  is er Kindernevendienst in de Hofkerk.
Zondag  is er Tienerdienst in de Hofkerk.