Kerkdienst 31 december 7 januari

HOFKERK | zondag 31 december, 10 uur |Oudjaar

Met lichtjes van hoop naar het nieuwe jaar

Voorganger: ds. Caroline der Nederlanden

We gaan de drempel over van het oude naar het nieuwe jaar aan de hand van een kaarsenritueel. Langs punten van donker en licht, momenten van verdriet en dankbaarheid, ervaringen die hoop en vertrouwen geven, leven we bewust toe naar het nieuwe jaar. Afwisselend luisteren we naar bijbellezingen en gedichten, bidden we en zingen we liederen.

Liturgie van deze dienst

Hofkerk kerkomroep

YouTube Hofkerk LIVE Stream

Zondag  is er Kindernevendienst in de Vierhovenkerk.

VIERHOVENKERK | zondag 7 januari, 9,45 uur |

HI4 Nieuwjaarsdienst

Voorganger: ds. Barry Kriekaard

7 januari is de eerste zondag van het nieuwe jaar én een HI4-dienst. Als moderamen van de GWK (Gemeenschappelijke Wijk kerkenraad) leek het ons een mooie gelegenheid om er een HI4-nieuwjaarsdienst van te maken. Daarom beginnen we deze zondag met koffie, vanaf zo ongeveer 9:45 uur. Onder genot van koffie, thee en iets lekkers is de gelegenheid om elkaar de beste wensen voor het nieuwe jaar toe te wensen. De dienst zelf start iets later dan gebruikelijk. In de dienst horen we het verhaal van de Wijzen uit het Oosten. En zo gaan we met hen hopelijk vol wijsheid het nieuwe jaar in.

Liturgie van deze dienst

Vierhovenkerk kerkomroep

YouTube Vierhovenkerk LIVE Stream

Zondag  is er Kindernevendienst in de Vierhovenkerk.

Vervoer naar de kerk

Als u opgehaald wilt worden, óf als u wilt rijden?  Meldt je bij Johan Voerman j.w.t.voerman@hetnet.nl 0152146307