Nog geen reacties

Kerkdiensten online

Sinds maandag 14 december geldt voor heel Nederland een totale lockdown. Pijnlijk, maar nodig, is de algemene opvatting. Om onszelf en onze naasten te beschermen.  De Algemeen Kerkenraad draagt ons op om ook bij te dragen aan het minimaliseren van contactmomenten tussen mensen. In lijn met de regels van de AK staan hieronder de nu geldende regels

Kerkdiensten gaan online

Deze kerstperiode is anders dan andere jaren, en dat geldt ook voor de diensten in de Hofkerk. De diensten gaan door, en je kunt meekijken en meeluisteren via internet (zie www.hofkerk-delft.nl/kerkdiensten). Bij de diensten zullen komende weken alleen de mensen aanwezig zijn die een rol hebben in de viering, zoals predikant, organist en de mensen voor beeld en geluid. Er is geen oppas, geen kindernevendienst en geen tienerviering. Tijdens deze lockdown-periode kun je je dus NIET aanmelden om ook naar de kerk te komen.

Tip: als je geen zin hebt om thuis alleen te kijken, nodig dan eens twee buren uit.

GA NAAR KERKOMROEP VAN DEZE DIENST om de dienst  te beluisteren via de Kerkomroep (Delft Hofkerk)

 GA NAAR YOUTUBE LIVE STREAM VAN DEZE DIENST voor beeldopname.  

Deze afspraak geldt in elk geval tot 19 januari. Voor komende week zijn dat de vieringen op zondagochtend 20 december, de kerstnachtviering en de dienst op kerstmorgen. Het zingen bij de Lindenhof op 24 december vervalt.

In het kerkblad staat bij de vieringen: veel diensten, veel te vieren! Laten we dat ook doen, op afstand met elkaar verbonden.