Kerst(kaart)missie

Rond kerst is het fijn als iemand aan je denkt. Zeker als je in het ziekenhuis ligt, of als er in verzorgingshuizen maar beperkt bezoek kan komen. Met de kerstmissie kan je wat liefde en licht brengen door het schrijven van een persoonlijke kerstkaart. Zo laat je hen weten dat ze niet alleen zijn.

Dit zijn de spelregels

• Bij het contactpunt in de kerk kun je kaarten verkrijgen om thuis een persoonlijke groet op te schrijven.
  • Je levert je kaarten vòòr 20 december in bij het verzamelpunt in jouw kerk.
  • De kaarten worden gebundeld bezorgd als kerstgroet in het Reinier de Graaf ziekenhuis, in het Hospice en in verzorgingshuizen in Delft voor 24 december
  • Contactpunten kunnen hun kerstkaarten ophalen in de Hofkerk. Of na telefonische afspraak

Jij schrijft toch ook mee? Je bent nooit te jong of te oud om mee te doen!

Informatie ds. Fred van Helden 0630221990 favanhelden@gmail.com

In de Hofkerk kunnen kaarten opgehaald worden. Contactpunt Hofkerk: Fred van Helden

• Zondag 5 dec        Na de dienst
  • Dinsdag 7 dec       10-12u