Nog geen reacties

Kerstmarkt Van Foreestplein 14 december

Voor de tweede keer is er op het van Foreestplein een kerstmarkt op vrijdag 14 december met een (levende) kerststal, live muziek en kraampjes met kerstspullen.

“We willen in de Kuyperwijk levendigheid in buurt brengen,” zegt Fred van Helden, buurtverbinder van www.kijkopdevoordijk.nl.  “We willen dat de buurtbewoners trots zijn op hun wijk en zich met elkaar verbonden voelen. Met de kerstmarkt hopen we dat de bewoners elkaar ontmoeten.”

Dit jaar is er ook een loterij voor het Goede Doel. Dat is dit jaar het Parkinson Café Delft.

Voor de kerstmarkt wordt samengewerkt met DOEL, Delft voor Elkaar en ondernemers rond de van Foreestweg.

“Onze ambitie is groot. Graag willen we een goed gevulde kerstmarkt, waar bewoners, scholen en organisaties met een kraampje staan. Ook willen we dat het kerstverhaal vertoond worden en dat er een kerststal.”

“Alles hangt af van de inzet en betrokkenheid van de buurt.”

Het lijkt nog ver weg. Maar we weten dat deze kerstmarkt alleen kan slagen als er mensen mee helpen en de kraampjes gevuld zijn.

Wilt u als particulier of organisatie een kraam huren ( a 7,50 euro) meldt u aan bij Willem de Hoog 0627878055 of Richelle van Tol

Wil je meewerken aan de op- of afbouw aan kerstmarkt, of op een of andere manier tip of suggesties, laat het ons weten op info@kijkopdevoordijk.nl