Nog geen reacties

Kerstmarkt van Foreestplein 2017

Voor de eerste keer wordt dit jaar op het Van Foreestplein een kerstmarkt georganiseerd. Dit gebeurt op vrijdag 15 december. Het blijft niet bij een markt met kraampjes en kerstspullen, er is ook live-muziek en een levende kerststal.

“We willen in de Kuyperwijk levendigheid in buurt brengen”, zegt  Fred van Helden, buurtverbinder van kijkopdevoordijk.nl. “Met de kerstmarkt hopen we dat de bewoners die vaak langsfietsen om naar de winkels te gaan, elkaar ontmoeten.”

“Onze ambitie is groot. Graag willen we een goed gevulde kerstmarkt, waar bewoners, scholen en organisatie met een kraampje staan.” Een andere wens van Van Helden is een herdertjeswandeling waarin mensen langs de scènes van het kerstverhaal lopen en uiteindelijk in de stal uitkomen. “Alles hangt af van de inzet van de buurt. En die reikt voor mij ver”, zegt hij hierover.

“Het lijkt nog ver weg. Maar we weten dat deze kerstmarkt alleen kan slagen als er mensen mee helpen en de kraampjes gevuld zijn.”

Geïnteresseerden kunnen voor 6 euro een kraamhuren, aanmelden kan bij Willem de Hoog via 0627878055

Wil je meewerken aan de herdertjeswandeling of een ander manier meehelpen aan kerstmarkt? Laat het weten via info@kijkopdevoordijk.nl.