Kerstmusical ‘De kleine klok’

De kinderen zijn met veel plezier aan het oefenen nog een paar dagen en dan is het zover. Komt u ook kijken naar de Kerstmusical ‘De Kleine Klok’

Hofkerk –  24|dec – 10.00u.

Vierhovenkerk – 25|dec – 10.00u.

In Bethlehem staat de herberg ‘De kleine klok’ en die naam is niet voor niets: alles gebeurt er met de regelmaat van de klok. Ontbijt, koffiedrinken, twaalf minuten niksen… alles is gepland.

In de herberg is het druk, vanwege de volkstelling die gehouden wordt. Als Jozef en Maria aankloppen, is er dan ook geen plek meer voor hen. Maar omdat de herbergier ziet dat Maria in verwachting is en ze toch ergens moeten slapen, wordt een plekje gemaakt in de stal.

Die nacht, als alles stil en donker is, gebeurt het wonder: in de stal wordt Jezus geboren, op een tijd die niemand heeft bedacht. De herberg is plotseling in rep en roer. Dat stond niet in de tijdschema’s van de herberg; maar deze nacht is alles anders!