Nog geen reacties

Kinderen in de kerk

Kinderen in de kerk

Vanaf 6 juni is er om de week weer Kindernevendienst. Dit gaat om 6 en 20 juni en 4 juli. Op die data kan je dus met de kinderen weer naar de viering komen. Lees over aanmelden >> De deur gaat steeds verder open

Afsluiting Jeugdwerk 11 juli

Op zondag 11 juli sluiten we het seizoen van het jeugdwerk af. Het was een raar seizoen, waarin veel niet kon, of alleen online. Toch hebben we dit jaar een leuke kerstmusical in elkaar gezet, en waren de kinderen in de viering te zien met hun filmpjes.

Op 11 juli doen we achter de Hofkerk spelletjes en willen we samen eten. Ook geven we aandacht aan de overstap van enkelen van de basisschool naar de brugklas, en daarmee ook van de kindernevendienst naar de tienerdienst.

Ook is er een aantal dat dat dit jaar examen heeft gedaan. We hopen dat de vlag uit mag en we  dit moment mogen markeren.

Kinderkerkkamp

Als de schoolvakantie begint is het meteen tijd om je tas te pakken, want zaterdag 17 juli vertrekken de auto‘s op weg naar het KinderKerkKamp. Het wordt een week vol plezier, nieuwe vrienden om nooit te vergeten. Niet te filmen zo leuk.