Nog geen reacties

Klimaatalarm 14|3

De klimaatcrisis is de grootste bedreiging van onze tijd. We moeten nu samen het roer omgooien. Blijven we kiezen voor verwoeste oogsten, dodelijke hittegolven, zoetwatertekorten en zeespiegelstijgingen? Of kiezen we voor vruchtbare grond, schoon water en een stabiel klimaat? De keuzes die wij maken hebben wereldwijde gevolgen. Mensen met de minste invloed op klimaatontwrichting worden het hardst getroffen.

Het moet en het kán anders! Maar een eerlijk klimaatbeleid komt er niet zomaar. Keer op keer kiest de overheid voor vervuilende bedrijven in plaats van groene alternatieven. Daarom komt ook de Delftse Klimaatcoalitie op 14 maart in actie, 14:00 op het Stationsplein én online. Drie dagen voor de Tweede Kamerverkiezingen zal door heel Nederland, thuis en op straat, het Klimaatalarm te horen zijn. Natuurlijk doen we dat veilig en houden we ons aan alle coronamaatregelen.

Meer info >> klimaatmars2021.nl/lokaal/klimaatalarm-in-delft/

Lees het verhaal van Casper Klop in Delft op zondag

In de uitzending van KerkinDelft radio zaterdag 13 maart zal René Strengholt in gesprek gaan met enkele intiatiefnemers van het klimaatalarm in Delft (Ether: 106.3 FM, Kabel Ziggo: 92.9 FM, – kanaal 922 digitaal DAB+ 9-B omroepdelft.nl