Nog geen reacties

Kunstwandeling door Hof van Delft en Westerkwartier

Ontdek de Delftse kunstschatten

Delft ligt vol met kunstschatten, gewoon op straat. In het centrum, maar ook in de buitenwijken zoals het Westerkwartier en Hof van Delft. Wilt u ze ontdekken? Wandel (of fiets) de openbare kunstroute!

Hoe werkt het? Download de (gratis) plattegrond via de website kunstwandelingdelft.nl (https://kunstwandelingdelft.nl/kunstroute-westerkwartier-hof-van-delft/) en print ‘m uit. De uitgestippelde route brengt u langs alle kunstwerken. Bovenaan de plattegrond staat een QR-code. Door deze code met uw mobiele telefoon te scannen, kunt u tijdens uw wandeling van elk object achtergrondinformatie lezen.

De route Westerkwartier / Hof van Delft begint op het Station en voert u langs ruim dertig gevarieerde kunstwerken. Bij nummer 23 kunt u overstappen naar de kunstwandeling Centrum en genieten van alle kunstschatten in de binnenstad.Je kunt ook beginnen en eindigen bij de Hofkerk (nummer 16 op de route); u kunt beginnen en stoppen waar u wilt; vrijheid, blijheid. Met de plattegrond op zak kunt u niet verdwalen.