Nog geen reacties

Licht en warmte in de stal |18 december

Licht en warmte in de stal

Op zondag 18 december gaan de koren weer zingen in de  H. Antonius en Corneliuskerk in Den Hoorn.
De kerstliederen zijn uit de kast gehaald en de koorleden gaan ervoor.
Deze keer s’ middags 14.00 uur, een goed uur samen aan elkaar doorgeven wat licht en warmte is. Er zijn wat kerststallen die laten zien dat er ook in 2022 licht en warmte kan zijn.
Drie kerken/koren:  Con Amore uit Den Hoorn, Kleinkoor “Lindenhof”, Laudate Dominum van de Adelbertkerk en de Cantorij uit de Sacramentskerk.  De teksten door Ineke Willems en het toetsenbord door Sonja Nowee.

Het Transeamus, het Ere zij God en niet weg te denken het Stille Nacht. Wij zijn op weg naar Bethlehem, u ook? Een uitnodiging. Maria en Jozef deden het ons voor. Wees niet bang. Een handreiking die er elk jaar weer is. Op deze middag voelen we de warmte van de nacht, de hemel dichtbij en het geknakte riet is niet gebroken. Er is plaats voor iedereen.

’t Was avond, ’t werd morgen en er was licht. Een eeuwenoud verhaal, een Kind, een geschenk uit de hemel. Wordt dit verhaal ook ons, mijn verhaal. Zondag 18 december een uitnodiging om dit verhaal aan elkaar door te geven.  Zou het na drie jaar toch weer een volle kerk kunnen zijn?

  • zondag 18 december, 14.00 uur
  • H. Antonius en Corneliuskerk, Hoornseweg 11a, 2635 CM Den Hoorn

Kerstgroet van Ineke en Sonja Nowee