Nog geen reacties

Maaltijd, Vesper en Film bij start stille week 10|4

Maaltijd, Vesper en Film

Maandag 10 april 2017 beginnen we de Stille week een eenvoudige maaltijd, een vesper en een film. U kunt aan één van deze 3 dingen meedoen of allemaal. Voor de maaltijd is het fijn als u zich even opgeeft bij Caroline der Nederlanden csdernederlanden@gmail.com  Dit kan tot vrijdag 18 maart.

  • 18.30u begin maaltijd
  • 19.30u Vesper
  • 20.15u begin film
  • 22.00u einde

De avond is open voor iedereen.

Film Adams Aebler

De film die we bekijken op de maandag van de stille week,op 10 april,  is ‘Adams Aebler’. Adam’s Appels is een zwarte komedie over de neo-nazi Adam die zijn alternatieve straf komt vervullen bij de onverbeterlijk positieve Lutherse dominee Ivan.

Adam komt op een dag aan in het dorpje op het Deense platteland waar de naïeve, humorloze dominee Ivan werkt aan zijn levensopdracht: van zijn gemeente een groot idyllisch rehabilitatiecentrum maken. Als Ivan aan Adam vraagt wat hij wil bereiken en Adam grapt dat hij een appeltaart wil bakken, gaat Ivan daar serieus op in. Aan Adam wordt de zorg van de appelboom toevertrouwd. Een ogenschijnlijk eenvoudige klus maar als de boom wordt bezocht door rampen van bijbelse omvang ontvouwt zich het drama van de langzame bekering van Adam.