Nog geen reacties

Mandje maken van plakband bij Sirkelslag

Donderdag 14 maart speelden 14 kinderen in twee groepen Sikrelslag kids in de Vierhovenkerk. Dat was een samenwerking tussen de Hofkerk Kids en PLexat in de Vierhovenkerk.

Aan het levensverhaal van Mozes waren alle spelen opgehangen. In het ene spel kregen de groepen de opdracht om van breed plakband een mandje te maken én een pop van kranten. En dat geheel moest blijven drijven. In de volgende opdracht moesten ze sponsors zoeken voor suikerklontjes en toen ze die hadden mochten ze (van de sponsorde suikerklontjes een piramide bouwen (net als de slaven in Egypte). Met hulp van beide diaconie waren er zo 100 klontjes van 50 cent gesponsord.

Om vertrouwen ging het in opdracht 3. Durf je met ogen dicht je achterover te laten vallen in de armen in de teamgenoten. Nou bijna iedereen wel! En in de laatste opdracht moesten de teams de echte plagen onderscheiden van ‘nepplagen’ en die in een estafette door een parcours aan de overkant  in de juiste volgorde leggen.

Dana en Rosan, die de jury waren, telden de punten op en -raar maar waar- de teams eindigden precies gelijk op 301 punten.  Het was een leuke avond.