Nog geen reacties

Midzomerviering 28 juni Hofkerk

Zondag 28 juni is er een Midzomerviering. Deze wordt uitgezonden vanuit de Hofkerk. Het is een gezamenlijke dienst van de wijkgemeenten Hof van Delft, Immanuël en Vierhoven en de Evangelisch Lutherse Gemeente Delft

De liturgie van deze dienst vindt u GA NAAR DE LITURGIE VAN DEZE DIENST  Download PRINTVERSIE

U kunt de dienst beluisteren via de Kerkomroep van de Hofkerk.  GA NAAR KERKOMROEP VAN DEZE DIENST

Er is ook een beeldopname beschikbaar  GA NAAR Youtube LIVE STREAM VAN DEZE DIENST

GA NAAR MATERIAAL VOOR DE KINDEREN


Lucas-14-Midzomerviering-wide-169

Wie komt er naar mijn feestje?

Alles is klaar; tafels staan vol lekkers. Er is een overvloed aan heerlijke dranken. Je huis is versierd met slingers en bloemen. De deur staat wijd open. En niemand komt… De een na de ander verontschuldigt zich. Terecht? Of zijn het smoesjes? Want nu? De Heer des huizes is pas blij als zijn huis tot de laatste plek gevuld is. Hij stuurt zijn dienaren erop uit. “Zoek! Zoek overal naar mensen die wel wille komen. Zoek op straat, zoek buiten de stad. Zoek naar mensen die buiten beeld zijn. Zij zijn meer dan welkom. Mijn huis moet vol.”

Mijn huis moet vol. In deze tijd van corona iets waar we naar verlangen. Maar juist in de afgelopen maanden zijn mensen soms buiten beeld geraakt, vereenzaamd. Moeten we niet juist nu op zoek gaan naar hen om hen weer bij het samen leven te betrekken?