Nog geen reacties

Mooie Top 2000 viering in Kerstnacht – Foto’s

In de kerstnacht werd een mooie verbinding gelegd tussen het verhaal van de geboorte en  songs uit de Top 2000.  Tussen de 120 en 150 mensen waren naar de Hofkerk gekomen om dit evenement mee te maken Zij zongen mee met de songs die door Online muzikaal werden vertolkt.

In het verhaal tussen de de songs in ging het zowel  over Jozef en Maria en hun  tocht naar Bethlehem, maar tegelijk over de verhouding tussen mensen onderling.   Mari ziet het als een wonder dat zij uitgekozen wordt om Gods Zoon te dragen.   Dat God haar niet vergeet en de Zijn belofte   wordt ook vertolkt in Miracle van Ilse  de Lange waar  Ilse vertelt over hoe  een wonder haar overkomt.

Met het kind dat in Maria groeit , groeit ook haar  hoop op een wereld die recht is en schoon.  Labi Sifrre  zingt in Something in side so strong over de  hoop die  groeide in Zuid-Afrika  en die  muren  van vooroordelen en angst  die opgetrokken zijn eens zal doen omvallen.

Love shine a light van Kathrina and the waves was  het  lied waarin alles samenkwam. God liefde komt als een groot licht onder de mensen wonen en mag in  talloze  gebaren van liefde  doorgegeven worden.

Kijk voor foto’s en filmpjes  in het album Top 2000 Kerstnacht