Nog geen reacties

Naar PKD 2.0 – Nieuwsbrief wordt belangrijker

Per januari 2022 zal het Protestants Kerkblad Delft (PKD) in een fris nieuw format verschijnen. In het nieuwe kleurrijke maandblad vindt u vooral algemeen kerkelijk nieuws uit Delft. Nieuws dat de wijken overstijgt, of nieuws dat wel uit de wijk komt, maar waarvan de inschatting is dat dit ook voor mensen uit andere wijkgemeenten interessant, leuk of waardevol is om te lezen.

Wijknieuws in digitale nieuwsbrief

Voor het nieuws dat speciaal voor onze eigen gemeenteleden van Hof van Delft is bedoeld, wordt een nieuw plekje gezocht in de nieuwsbrief Inspiration point. Daarbij kunt u denken aan persoonlijk nieuws over het wel en wee van gemeenteleden en aan nieuws over activiteiten die alleen relevant zijn voor gemeenteleden uit onze wijk.

Het is de bedoeling dat u dit wijk-gerelateerde nieuws per email ontvangt. Voorlopig wordt uitgegaan van de verzendlijst van Inspiration Point.

Aanmelden Inspiration Point

Staat u nog niet op deze verzendlijst? Ga naar de website www.hofkerk-delft.nl en meldt u aan voor de digitale nieuwsbrief “Inspiration point”. Zo mist u niets.

Papieren nieuwsbrief ontvangen?

Heeft u geen internet en email en wilt u wel deze wijk-nieuwsbrief ontvangen? Vraag dan de papieren versie aan. U kunt hiervoor de scriba bellen op 015-2140502 of dit aan één van de andere kerkenraadsleden vragen.

Heeft u nieuws om te delen?

Heeft u zelf nieuwsberichten voor het Delftbrede PKD 2.0 of juist voor onze eigen wijkgemeente? Of weet u niet waar uw nieuwsbericht in thuishoort? U kunt al deze nieuwsberichten gewoon naar de wijkredactie van wijkgemeente Hof van Delft blijven sturen: redactiehofvandelft@gmail.com. Dan zorgen we ervoor dat het een mooi plekje krijgt in één van de nieuwskanalen.