Nog geen reacties

Namen van zalen – PRIJSVRAAG

LAATSTE KANS

De Hofkerk schrijft een prijsvraag uit voor namen voor de zalen in de kerk. We zoeken namen die iets zeggen over wie we  zijn, of wat we willen uitstralen, of naar wat ons inspireert of wat ons iets zegt over onze geschiedenis. “Wie je bent mag je ook laten zien in de inrichting en de namen van je zalen, zoals je bijv.  bij theaters ziet,” aldus ds. Fred van Helden. “Onze zalen hebben nu weinig zeggende namen. Toen wij hier kwamen noemde ik en kleine zaal boven gekscherend de woestijnzaal, omdat de cactussen daar moeite hadden te overleven. De zaal waar de crèche is noem ik nu ‘Onder de regenboog’, omdat het beneden is en de deuren in regenboogkleuren zijn geschilderd en er een muurschildering is van de ark van Noach met de regenboog.”

We zoeken namen voor de ‘foyer,’  de zgn. ‘groene zaal’ beneden, als ook voor de ‘kleine zaal’ en de ‘grote zaal’ boven.

Stuur jouw ideeën naar scribahofkerk@gmail.com of naar Fred van Helden favanhelden@gmail.com of doe je ideeën in een bakje in de ‘foyer.’