Nieuwjaarsreceptie PGD | 5 jan Nieuwe Kerk

Nieuwjaarsbijeenkomst  vrijdag 5 januari 2024 in de Nieuwe Kerk, van 16- 18:00u.

Wat de toekomst brengen moge,
mij geleidt des Heren hand;
moedig sla ik dus de ogen
naar het onbekende land.
Jacqueline van der Waals – 1920

Aan het begin van het jaar 2024 hopen en bidden wij dat dit lied ons ter harte gaat. In de stormen van deze tijd die om ons heen woeden, mogen wij vertrouwen op onze drie-enige God die ons geen rustige reis maar wel een behouden thuiskomst heeft beloofd!

Graag nodigen wij u uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst  op
vrijdag 5 januari 2024 in de Nieuwe Kerk, van 16 tot 18 uur.

Wie is welkom?

Deze uitnodiging betreft alle leden, vrienden en meelevenden van de Protestantse Gemeente Delft, alle mensen die zich vrijwillige en/of professioneel inzetten voor deze kerk en de (wijk)gemeenten, zowel ambtsdragers als zij die ‘het ambt aller gelovigen’ uitoefenen.
Daarnaast worden ook mensen uitgenodigd die veel met de Protestantse Gemeente te maken hebben, op alle mogelijke terreinen. Door met alle mensen die met de PGD te maken hebben, stil te staan bij de verwachtingen voor het nieuwe jaar, hopen wij de onderlinge band van de vele delen van het lichaam van Christus, te versterken.
We zien uit naar de onderlinge ontmoeting!

Namens alle organen van de Protestantse Gemeente Delft,
Bram Gille, voorzitter Algemene Kerkenraad.