Nog geen reacties

Nog vrijwilligers nodig voor Athletes in Action

In de week van 16 t/m 20 juli, de eerste week van de zomervakantie, wordt op vier locaties in Delft weer Athletes in Action gehouden. Athletes in Action is een tof missionair sportevenement waarbij een team van m.n. jongeren uit de kerk aanwezig is in een wijk in Delft om met kinderen en jongeren te sporten, spelletjes te doen en op te trekken.

In de pauzes wordt met behulp van sketches het evangelie gedeeld. De locaties van Athletes in Action zijn Wippolder (Mauritsschool, Nassauplein), Voorhof  Herman Gorterhof/buurthuis Het Voorhof), Tanthof Sportvelden Abtswoude) en Buitenhof (Voetbalveld Haydnlaan). Op de locaties is elke middag van 14.00 uur tot 16.00 uur en elke avond van 19.00-21.00 uur een programma. In Buitenhof is er alleen een middagprogramma.

Er zijn nog dringend vrijwilligers nodig die een week of een aantal dagen kunnen meedraaien met het team. Opgeven kan via de website aia-delft.nl. Daarnaast worden er ook mensen gezocht (ouders/volwassenen) die op de voorbereidingsdag (zaterdag 14 juli) kunnen helpen met de catering rondom het avondeten. Mensen die willen helpen op de voorbereidingsdag, kunnen mailen naar info@ -delft.nl