Nog geen reacties

Omgekeerde adventskalender- ‘Afzender Je kerstengel’

“Op een dag hing er een zakje zelfgebakken koekjes aan de deur met een briefje: ‘afzender je kerstengel’. Ik voelde me zo blij, zo uitgekozen. De enegel was een meisje van de kerk, ze bracht speciaal bij mij elke adventsweek een verrassing.

Op kerstavond stond ze zelf voor de deur. We hebben elkaar omhelsd. Mij engel en ik zien elkaar nog steeds. Ik kreeg er een kind  bij!”

Els Fluiter uit adventskalender PKN 2008 n.a.v. engelenproject.


Omgekeerde adventskalender

In Delft is ook een soortgelijk project opgestart door Lenny van Melis i.s.m. St. Present, nl de omgekeerde adventskalender. Even in het kort hoe het werkt: in plaats van elke dag een chocolaatje of cadeautje uit een adventkalender te pakken doe je elke dag een product in een leuke mand of doos die je op 24 december bij een gezin, alleenstaande of oudere brengt die net dat steuntje in de rug kan gebruiken. Via Present krijg je een adres door waar het goed terecht komt. Wil je ook nog mee doen? Stuur dan een berichtje naar adventmandpresentdelft@gmail.com

Meer weten?

Luister naar het interview dat René Strengholt en Fred van Helden hebben met Lenny van Melis a.s. zaterdag 1 december tussen 12.00-1300u op Stadsradio Delft (106.3 FM, 92,9 op de kabel)