Nog geen reacties

Oogstkleed weven vr. 29 sept

In een oogstviering op 1 oktober willen wij God danken voor zijn schepping en voor wat zij voortbrengt. We doen dit in een viering, samen met de Lutherse Gemeente, waaraan ook de cantorij o.l.v. Wim Loef haar medewerking zal verlenen. Wij lezen o.a. uit Genesis 1 over de schepping. En we delen ook: we vieren met elkaar het avondmaal, en we vragen ieder van u om één appel mee te nemen, bestemd voor de cliënten van de voedselbank.

En om zichtbaar uiting te geven aan onze dank en vreugde om alle vruchten die de schepping voortbrengt, willen wij u vragen om in fleurige kleding naar de viering te komen!

Ook willen wij vragen of u in de gelegenheid bent iets te bakken voor na de viering. Als u cake, taart, koekjes wilt bakken, kunt u dit doorgeven aan Caroline der Nederlanden csdernederlanden@gmail.com 0612666079

Workshop: Bessen en bladeren weven

Op de vrijdag vóór de oogstviering, op vrijdag 29 september, wordt in een workshop een kleed geweven. Niet van stof, maar van bladeren en bessen, en van al wat de aarde voortbrengt. Dat zal plaatsvinden in de Hofkerk om 14.00 uur ’s middags, en zal begeleid worden door Albert de Vries. Tijdens de oogstviering op 1 oktober zal dit oogstkleed in de kerk worden gehangen.

Meedoen

Meedoen is gratis.

Graag zelf bloemschikschaartje en mesje meenemen.

Het zou fijn zijn als u zelf al bessentakken , bladeren of andere natuurlijke herfstmaterialen  mee wilt nemen om te verwerken . Zo kunnen we de kosten laag houden.

Opgave voor  woensdag 27  september op intekenvel in de Hofkerk of bij

Albert_en_meta@hotmail.com      0618373818

ds. Caroline der Nederlanden csdernederlanden@gmail.com 0612666079