Nog geen reacties

Op weg naar Pinksteren

Niet vaak maken we een tijd mee als deze. Een tijd waarin er grote behoefte is aan hoop en uitzicht. Met Pinksteren vieren we het feest dat Gods Geest met ons is. Het is het feest van de hoop.
Dit jaar laten wij ons inspireren door de campagne ‘Feest van de hoop’ van Kerkinactie, Kidsinactie, en de Protestantse Kerk in Nederland.

Online kinderconcerten

In de periode naar Pinksteren toe wordt elke week een online kinderconcert georganiseerd. Bestel nu gratis tickets via Zingenindekerk.nl of via kerkinactie.protestantsekerk.nl

Marcel en Lydia Zimmer

Dit familieconcert voor jong en oud wordt echt een feest! Met bekende en nieuwe liedjes over hoop, troost en blijdschap die God ons geeft door de Heilige Geest. Ook Rainbow de duif is erbij! U kunt het online concert vanaf 5 mei a.s. op een door u gewenst tijdstip bekijken. Bestel via deze link uw online ticket(s) voor dit gratis concert.

Familietheater over Schapen en Zo

Beleef de sprookjesachtige familievoorstelling met liedjes, live muziek en interactie van Schapen en Zo mee. Kijk mee met Fars, die onder de grond woont. Daar is het donker en muf. Zijn oom Gosse droomt over een prachtige plek om te wonen. Daarom stuurt hij Fars op pad om op zoek te gaan. Zal hij die plek ooit vinden? Voor iedereen van 4 tot 100 en ouder. U kunt deze voorstelling vanaf 12 mei a.s. op een door u gewenst tijdstip bekijken. Bestel via deze link uw online ticket(s) voor deze gratis voorstelling.

Simara met Kids Crew en Elly Zuiderveld

Deze enthousiaste zangcombinatie houdt van dansen en zingen. Ze willen graag andere kinderen door hun toffe nummers laten horen dat God groot is en dat het gaaf is om voor Hem te zingen! Luister naar mooie luisterliedjes, maar ook nummers waar je lekker op kunt mee dansen! Doen jullie mee? U kunt het concert vanaf 19 mei a.s. op een door u gewenst tijdstip bekijken. Bestel via deze link uw online ticket(s) voor dit gratis concert.