Nog geen reacties

Opstart Activiteiten en & Startmaand

De corona-tijd vraagt van ons, om ons telkens aan te passen. Eerst aan de Lock-down en nu om alles te kunnen regelen op 1,5 meter afstand. Ondertussen ontvangen we signalen van mensen of hun groep of kring weer van start kan gaan.

De wijkkerkenraad ondersteunt het opstarten van hofkringen en andere kerkactiviteiten maar beseft ook dat het met 1,5 meter nooit precies hetzelfde zal zijn. En dat we tevens nog voorzichtig moeten zijn. Een speciaal ingesteld werkgroepje in de kerk wil creatief met u meedenken en samen bekijken wat wél mogelijk is. Zo hopen we dat koffieochtend, 55+club, maaltijd, kringen etc. weer een nieuwe start krijgen.

In de kerkenraad is besloten dat we dit jaar geen startzondag houden. In plaats daarvan houden we een startmaand, waar elke zondag  1 of 2 groepen presenteren wat zij het komende seizoen willen doen en hoe ze dat gaan vormgeven. Daarover volgt later meer informatie.

Wil jij hulp en ondersteuning bij de opstart van jouw groep, neem contact op met Albert van Dorssen (06 51514041) of Meta de Vries (06 13032921). Of schrijf een email naar pastoraat emailadres hvdcoordinator1@gmail.com.