Pastoraat voor jong en oud

Pastoraat voor  jong en oud

Hofkerk  | 16 Januari  | 20.00 uur

De pastorale teams willen met u en jou  in gesprek  over Pastoraat voor  jong en oud.
De kerk vergrijst en er zijn steeds minder vrijwilligers die taken op zich kunnen nemen. Als HI4 gemeenten willen wij juist een taak blijven zien in het omzien naar elkaar, zowel oud als jong. Wij zijn op zoek naar nieuwe vormen waar de hele breedte van de kerk bij betrokken kan worden. Wij hebben uw en jouw hulp hierbij nodig.

Geef  jouw mening over pastoraat voor jong en oud

Op deze avond willen we spreken hoe wij nu en in toekomst de zorg met en voor elkaar vorm willen geven. Zou jij hierbij willen zijn? We zouden het heel fijn vinden of je vóór die avond het formulier wil invullen dat te vinden is onder de volgende link: https://forms.gle/bMUtQw33qStaUJP67  (of hieronder. Duurt maar 3 minuten)

Mocht je nog iemand weten die ook dit formulier wil invullen , (van jong tot oud) stuur het gerust door.

Hartelijke groet, Willemijn van der Meij en Caroline der Nederlanden.