Pastorale dag in teken van ouderen netwerk

Zaterdag 28 september is er in de Hofkerk een Pastorale dag.  Deze dag staat in het teken van het ouderen netwerk. Ouderennetwerker Arianne Lodder zal samen met ds. Fred van Helden  de bezoekmedewerkers een stukje training geven. De bezoekmedewerkers zien wij als een heel belangrijke schakel tussen de ouderen en het netwerk in de wijk.

In de toerusting gaat om antennes te kweken over wat ouderen bezig houdt en hoe je dat ter sprake brengt. Doel is dat de bezoekmedewerkers samen met de ouderen nagaan hoe groot het netwerk van de ouderen is en of er behoefte is om dit te vergroten. Speciaal hiervoor is een boekje in de maak met alle ontmoetingsmomenten in onze wijk, spel- en bewegingsplekken in de kerk(en) en en bij sociaal maatschappelijke organisaties. Samen willen een netwerk vormen.

High Tea

Van de jaarlijkse pastorale middag, waarop alle bezoekwerkers elkaar ontmoeten, willen we vooral ook een gezellige middag maken.  Een ‘high tea’ zal tevens onderdeel zijn van de middag.

Aanvang van de Pastorale dag is 13.30 en de High Tea duurt tot ongeveer 16.30.

Meehelpen in het netwerk?

Heb jij ook interesse en wil je op een of aander manier meewerken, dan ben je van harte welkom. Onlangs zijn we overgegaan naar 1 centraal emailadres voor pastorale zaken, dit is; hvdcoordinator1@gmail.com. Via dit mail adres kun je je aanmelden.  U mag dit uiteraard ook mondeling of telefonisch doen bij Meta de Vries  0613032921