Poëziedienst op Hemelvaartsdag

Lutherse kerk Donderdag 26 mei, 10.00 uur!

Voorgangers: Cees Muusse en ds. Fred van Helden

Met Hemelvaart vieren we dat Jezus afscheid neemt van de leerlingen en opvaart naar de hemel. Dit feest en deze gebeurtenis laat veel ruimte voor verbeelding. In de poëzieviering op Hemelvaartsdag is laten we in woorden en gedichten horen  wat dat bij ons aan gevoelens en gedachten oproept. Poëzie geeft woorden aan verbeelding.

U mag meedoen er gedichten laten horen van dichters, die u raken, of zelf een gedicht schrijven en laten horen. Thema is Hemeltjelief.

U kunt voor de viering met Hemelvaart gedichten in leveren bij Fred van Helden. favanhelden@gmail.com of Cees Muusse. Uiterste inleverdatum 20 mei. We vieren deze viering in de Lutherse Kerk aan het Noordeinde samen met de Lutherse Gemeente. De viering begint om 10.00 uur!