Nog geen reacties

Praat mee met Gemeente Delft over warmteplan

De gemeente Delft is bezig met het opstellen van een warmteplan. In het Delftse warmteplan staat hoe we de stad op een duurzame manier kunnen verwarmen. Dus zonder aardgas. Stap voor stap, tussen nu en 2050.

Praat u mee over Delft aardgasvrij op woensdag 19 mei?
Het warmteplan is al ver gevorderd. Per wijk hebben we de meest geschikte alternatieven voor aardgas onderzocht. Dit bespraken we in de vorige stadsgesprekken en kunt u inzien op delft.nl/warmteplan<https://www.delft.nl/milieu/energie/delft-aardgasvrij/warmteplan>.

We hebben nu ook een voorlopige lijst opgesteld met de eerste buurten die we voor 2030 aardgasvrij willen maken. De lijst en de criteria die we hiervoor hebben gebruikt, willen we graag met u bespreken. We zijn benieuwd naar uw mening en u kunt vragen stellen aan wethouder Stephan Brandligt (duurzaamheid) en het projectteam.

Meer informatie

Op delft.nl/warmteplan<https://www.delft.nl/milieu/energie/delft-aardgasvrij/warmteplan> leest u meer

Wilt u meedoen?

Wilt u meepraten en vragen stellen? Meld u aan voor het online stadsgesprek. U krijgt daarna een e-mail met een link. Met deze link kunt u deelnemen aan de bijeenkomst.

Alleen kijken

Wilt u alleen kijken? Dan kunt u het gesprek op woensdag 19 mei om 19.30 uur live volgen op de Facebookpagina van de gemeente. Hier kunt u het stadsgesprek ook later terugkijken.