Nog geen reacties

Present blijft helpen, wie helpt er mee?

Weet u nog de actie van de  omgekeerde adventkalender?  Meer dan 170 aanmeldingen zijn binnen gekomen van mensen die mee willen doen. Zij hebben manden gevuld en voor de kerst bezorgd  bij hun adres.

We willen iedereen via deze weg bedanken voor jullie deelname!


In deze periode van lockdown is het een extra lastige periode voor veel kwetsbare mensen. Mooi om te zien hoeveel mensen er al naar elkaar omkijken; binnen familie, vrienden en in de buurt. Helaas zijn er ook veel mensen die een beperkt netwerk hebben en minder makkelijk bereikbaar zijn voor hulp. Veel maatschappelijke organisaties dienen hulpvragen bij Present in omdat men zelf geen netwerk heeft om hen te helpen. Vaak in combinatie met een minder goede gezondheid en onvoldoende financiële middelen.

Op dit moment mogen we binnen de maatregelen vanuit het RIVM nog steeds mensen helpen achter de voordeur. We letten goed op dat dit veilig gebeurd en iedereen zich aan de regels houdt. De inzet is per tweetal en gaat om bijvoorbeeld het helpen van opruimen bij een gezin, het leggen van laminaat, het verven van een babykamer, in elkaar zetten van meubels, tuintje opknappen etc.

Zou je het leuk vinden om ook te helpen? Eenmalig bijvoorbeeld een keer op een zaterdagochtend of meerdere keren? Meld je dan aan bij Present Delft. Je kan je aanmelden per tweetal, maar ook alleen. Dan koppelen we je aan iemand anders die zich ook alleen heeft aangemeld.  Aanmelden kan via www.stichtingpresent.nl/delft/aanmelden/. Je kan ook een berichtje sturen of bellen naar 06 37559605