Nog geen reacties

Pulse-avond over racisme

‘Racistisch, ik?

Door Black Lives Matter, Zwarte Piet, spreekkoren in het stadion en bijvoorbeeld de oproep over excuses voor het slavernijverleden lopen de gemoederen geregeld hoog op. Speelt iemands huidskleur bewust of onbewust een rol in je gedachten of gedrag? Welke vooroordelen heb je zelf? Komt racisme voor in de kerk, die een plaats bij uitstek zou moeten zijn voor de overtuiging dat ieder mens gelijk is voor God en dus even waardevol. Die vragen staan zondagavond 18 april centraal tijdens een online debatavond van Pulse Events over racisme.

Pulse Events organiseert op zondagavond 18 april weer een prikkelende en inspirerende avond, dit keer over racisme. Directeur Minella van Bergeijk van de christelijke ontwikkelingsorganisatie Tearfund, kersvers Tweede Kamerlid Don Ceder (ChristenUnie) en kerkpionier en pastor in de Haagse Moerwijk Bettelies Westerbeek gaan hierover in gesprek. De avond begint om 19.30 uur en is online te volgen.

Met prikkelende stellingen, discussies en filmpjes belooft het weer een inspirerende avond te worden. Kijk en doe mee: schakel op 18 april om 19.30 uur in via http://tiny.cc/pulseeventsdelft

Van harte welkom!