Reis door land van geloven 2016 LOGOMisschien ben je niet kerkelijk, maar wil je meer van weten

Misschien ben je gedoopt, of ging je vroeger naar de kerk en heb je de behoefte om dat geloof te herontdekken.

Misschien ben je nieuw komen wonen en wil je andere mensen ontmoeten en samen op pad gaan op een reis door het land van geloven

In de Reis door het land van Geloven maken we een zoektocht langs verschillende bestemmingen;

Het gaat daarbij vooral om  kennismaking met elkaar en kennismaken met kerk en bijbel en elkaars geloof.

Wil jij mee op reis , dan hoor ik graag van jou! Bij voldoende  aanmeldingen  gaan we van start

• Datum:
  • Data:
  • Plek Hofkerk
  • 20.00 uur.

Kijk voor de data ook in de agenda

Boekje vorming en Toerusting Ontmoeting en maaltijd
Samen met de Vierhovenkerk en Immanuël  is een boekje uitgebracht waarin alle kringen en cursussen vermeld staan van de 3  wijken, naast de mogelijkheden om andere mensen te ontmoeten bij  koffieochtenden, soos  en maaltijden.

Download:  Boekje vorming en Toerusting Ontmoeting en maaltijd

Neem contact op.