Renew our World

De website Kerk en Milieu geeft een verbinding tussen verschillende organisatie en kerken die zich inzetten voor duurzaam omgaan met de schepping. Een ervan is Renew Our World. Eeen wereldwijde beweging van christenen – verenigd in gebed en actie: Wij geloven dat we onszelf zo moeten gedragen – liefde voor elkaar, leven in acties en in waarheid.

Onze beweging is geboren uit het gebed en roept tot God om verandering. En samen zijn we onderdeel van iets dat nog nooit eerder is gedaan. We zien de kerk over de hele wereld gemobiliseerd en actief zijn, van Nigeria tot het VK, van Zambia tot Australië, van Nederland tot Brazilië … en het momentum is aan het groeien.

Wie zijn Renew Our World?
Wij zijn, jij en ik, we volgen Jezus ons hele leven. Eenvoudig leven, oproepen tot dringende actie tegen klimaatverandering, op zoek naar gerechtigheid en bestrijden van ongelijkheid. En samen bidden voor een wereld en een economie, die herstel en vernieuwing brengt.

In het lied Renew our world  willen zij door Gods ogen naar de wereld kijken en roepen zij God op om deze wereld nieuw te maken

Reacties zijn gesloten.