Nog geen reacties

Rio de Foreest wel héél warm

Warm, maar dan ook heel warm was op de zomer markt. De tropische naam Rio de Foreest past er wel bij. Maar door de tropische hitte beleven mensen thuis of trokken naar het strand.

Wel waren er genoeg mensen die probeerden er een feestje van te maken met draaimolen, springkussen, schmink e.d. Of die bij hun kramen of kleedjes hun spullen verkochten.  De loterij met prijzen aangeboden door de plaatselijke ondernemers rond de van Foreestweg voor Muco and Friends  (in gevecht tegen Cystic Fibrosis (taaislijmziekte)) bracht € 285 op.

De statushouders die bij DOEL aan de van Adrichemstraat elke zaterdag bijeenkomen in HuisNL,  verrasten iedereen met een spontaan optreden. Bekijk hier een filmpje.

Joyce Biekram, een van de buurtverbinders van www.kijkopdevoordijk schrijft op haar Facebookpagina. Een zeer hete dag op de markt van #kijkopdevoordijk. De buurtverbinders hebben hun best gedaan. Stichting Doel had een leuke gezellige groep. Mandy Van ’t Oostende bedankt voor je inzet. Delft voor Elkaar met Karel Bevers De Zonnebloem West Veilig Wonen/ Burgernet Muco & friends hoop dat de loterij geslaagd was. De winkeliers super bedankt voor de vele mooie prijzen om de loterij mogelijk te maken. Aan de sfeer heeft het niet gelegen, het was gewoon bloedjes heet

Foto. Saskia Oosthoek