Kinderpaasfeest 10 april

SAMEN SPELen is pas fijn!

En dan heb ik het over samen muziek maken. Dat is ook een vorm van spelen. Misschien speel je blokfluit of een ander blaasinstrument. Of wat dacht je van de snaren? Gitaar of ukelele. En speel je viool of zit je juist op les om het te leren? Of accordeon of mondorgel? Hoe leuk is het om SAMEN in de kerk te spelen met SAMEN-SPEL. Je krijgt de muziek thuisbezorgd en thuis oefen je de muziek goed! Misschien als je pas begint, kun je het op de muziekschool vragen of ze je helpen. Het gaat er niet om dat je naar het conservatorium gaat: het gaat om plezier! Ben je jong of oud, pas begonnen of al ver gevorderd: iedereen is welkom.

Muziek in de kerk

We spelen altijd bij kerkdiensten: de kinderfeesten (Pasen en Kerst) in de Marcuskerk en ongeveer zeven keer per jaar bij een dienst die speciaal gehouden wordt voor onze vrienden met een verstandelijke beperking. Ook zij zullen nóg meer genieten als ons “orkestje” gaat groeien. Van welke kerkelijke gemeente je lid bent, dat maakt niet uit. Iedereen die een liedje mee wil spelen is méér dan welkom!
Wil je een keertje kijken? Ook dat kan! Heb je vragen, stel ze gerust. Maar nog meer: heb je zin? Speel een liedje met ons mee. Want: SAMEN SPELen is pas fijn….

De eerstvolgende keer is het Kinderpaasfeest