Nog geen reacties

Save the date! – Paasmissie 3 en 4 april

Met verschillende Delftse kerken organiseren in het weekend voor Pasen de Paasmissie.

Paasmissie, Wat is dat?

Paasmissie is: met jongeren en volwassenen uit verschillende kerken diverse ‘missies’ doen om er te zijn voor stadsgenoten.  En zo voor en met Delftenaren ‘zout en licht’ te zijn in de stad en de liefde van God zichtbaar maken.

Hoe werkt het?

Vooraf kiezen gemeenteleden een van de missies die op vrijdagavond 3 april of zaterdag 4 april overdag gehouden worden.

Aan wat voor missies moet je denken?

Onder de missie bevinden zich acties via Stichting Present waarbij een groep bij iemand thuis praktische hulp biedt, of naar een instelling gaat om samen met de bewoners een activiteit te doen. Andere missies zijn bijv. bloemen/lentebloeiers uitdelen in het ziekenhuis en aan medewerkers van de hulpdiensten, of winkelend publiek verrassen met wat lekkers om te eten, of bidden met mensen op straat, of een creatieve gebedswandeling houden.

Er wordt nog over mogelijke missies gedacht (we horen graag ideeën). Voor iedereen is er wel een missie die bij hem/haar past.

Save the date

Op 3 april is er vroeg in de avond een gezamenlijke kick-off. In maart kun je je inschrijven voor een missie. Verdere informatie volgt.
Hanjo Lekkerkerk, Hans Rodenburg, Bob Suijker, Erna Kluivingh, Linda Wisselo, Arno en Karin Rach, Pete George, Lukas Kramer, Maarten Kool, René Strengholt