HI4 Kerkdienst 16 oktober 2022 (vanuit Vierhovenkerk)

LITURGIE VAN DEZE DIENST
KERKOMROEP VIERHOVENKERK Audio
YOUTUBE VIERHOVENKERK LIVE STREAM beeld en audio

Zondag 16 oktober is er om 10.00 uur een gezamenlijke viering van de wijkgemeenten Hof van Delft, Immanuel en Vierhoven (Hi4) in de Vierhovenkerk. De Hofkerk en De Wipmolen zijn zondagmorgen gesloten. HI4 Kinderdienst en Tienerdienst zijn ook in de Vierhovenkerk

Op deze Werelddiaconaatszondag wordt met de feestelijke symbolische overhandiging van een cheque het project “Mothers Union, steun voor kwetsbare gezinnen in Oeganda” afgesloten.

Marleen Belder van Kerk in Actie introduceert het nieuwe project “Geen kinderarbeid in de textielindustrie”. De aandacht richt zich op kinderarbeid in de grote textielstad Tirupur in het zuiden van India. De organisatie SAVE doet er daar alles aan om kinderen toch naar school te krijgen.

De drie wijkgemeenten plus de Evangelisch-Lutherse Gemeente Delft zullen de komende jaren geld inzamelen om dit mede mogelijk te maken. Kennis van kinderarbeid mag ook stof tot nadenken zijn hoe en waar wij hier in Nederland onze kleding kopen. De lezing uit 2 Koningen 4 sluit naadloos aan bij deze bezinning.

2 Koningen 4 zwoviering orde Vierhovenkerk thuis