Nog geen reacties

Speelgoedbank Delft – bezinningsactie 2022

Speelgoedbank is opgericht om kinderen van 0-12 jaar in armoede gratis van extra speelgoed te voorzien. Dat werkt met verwijskaarten van de Voedselbank, Humanitas, Vluchtelingenwerk etc. Kinderen mogen dan 4x per jaar speelgoed komen uitzoeken in Delftstede. In Delftstede hebben wij een “speelgoedwinkel zonder kassa” waar vrijwilligers kinderen helpen speelgoed uit te zoeken.

Ook hebben wij 5 minibiebs in Delft hangen met boekjes voor kinderen van 0-12 jaar. Speelgoedbuffettafels doen wij in de wijken en maandelijks in de Vierhovenkerk voor plm 100 kinderen.

In Delft leven plm 1750 kinderen onder de armoede grens en die proberen wij allemaal te bereiken. Ook hebben wij een speciale actie voor Oekraïne en met de Kerst voor uit huis geplaatste kinderen.

Ons distributiecentrum met speelgoed bezorgd ook op verzoek speelgoedpakketten voor kinderen.

Die kunnen worden aan gevraagd op info@speelgoedbankdelft.nl

Meer informatie

Hans Nieuwpoort  06 53 491095 www.speelgoedbankdelft.nl

Meer informatie kunt u vinden op: www.speelgoedbankdelft.nl of stuur een e-mal naar: info@speelgoedbankdelft.nl


De Protestantse Gemeente Delft zet in de 40-dagentijd één buitenlands doel en 2 Delftse doelen centraal.  Ga hier naar de doelen van de bezinningsactie

Bekijk hieronder de toelichting bij dit doel tijdens de startdienst


Doneren

Wil u een bijdrage aan de bezinningsactie? Uw bijdrage kunt u overmaken op bankrekeningnr. NL37RABO0373736703 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Delft.


Op zaterdag 2 april van 15-17.00u én zondag 3 april voor of na de kerkdienst kun je er in de Hofkerk speelgoed inleveren voor de Speelgoedbank. De zondag ervoor vragen dus 27 maart komt Piet Reedijk van de speelgoedbank iets vertellen. Lees ook >> Speelgoed inzamelen voor Speelgoedbank