Nog geen reacties

Sponsort u Litty en Erica?

Over iets meer dan twee maanden is het zover!
In het weekend van 7 en 8 juli lopen Erica Kemperman en Litty Helder mee met de Kennedymars in Someren. Ze starten 7 juli om 20.00 uur. In een periode van 20 uur zullen ze te voet 80 km afleggen.  “We zijn al hard aan het trainen en hebben er heel veel zin in! Natuurlijk hebben we geen zin in de pijn en vermoeidheid, maar we hebben wel heel veel zin om met deze wandeltocht een mooi bedrag voor een nog mooier doel in te zamelen.
Het goede doel waar wij voor gaan lopen is Noah’s Ark Children’s Ministry Uganda. Dit is een christelijke organisatie – opgezet door een Nederlands echtpaar – die een thuis biedt aan bijna 200 kinderen die zijn weggegooid, achtergelaten of mishandeld. Daarnaast biedt deze organisatie onderwijs voor deze kinderen en voor kinderen in de omgeving die anders niet naar school kunnen. Wij hebben allebei al een aantal jaar een sponsorkindje bij Noah’s Ark: Hospo en Zadock. Op de website van de organisatie kunt u meer informatie vinden over dit goede doel en over de kinderen die bij Noah’s Ark wonen: https://www.nacmu.org/nl.”

Wilt u sponsoren?

Erica en Litty vragen u: zou u ons willen sponsoren? Ieder bedrag is welkom! Wanneer u ons wilt sponsoren,  zijn er twee mogelijkheden:
1) U kunt ons het bedrag mailen dat u zou willen geven. Zodra wij de Kennedymars succesvol hebben volbracht, zullen wij u hierover berichten en vragen om het toegezegde bedrag over te maken. (Dit mag ook een bedrag per kilometer zijn.)
2) U kunt meteen een bedrag overmaken naar onze speciaal voor deze actie aangemaakte rekening (die wel op Erica’s naam staat). Het rekeningnummer hiervan is: NL35ASNB0707048567, t.n.v. E.E. Kemperman.
Mochten wij onverhoopt de Kennedymars niet voltooien, dan zullen wij de overgemaakte bedragen weer terugstorten.
Als slechts een van ons de mars uitloopt, zullen we contact met u opnemen en mag u zelf beslissen of u wel/niet uw toegezegde gift wilt doen, danwel uw reeds overgemaakte gift wel/niet terugwilt. Wanneer alle giften binnen zijn, zullen wij het totale bedrag overmaken naar Noah’s Ark.
Als u nog vragen voor ons heeft, kunt u ons mailen:
Heel erg bedankt voor al uw hulp aan Noah’s Ark!
Groetjes ,
Erica en Litty (huisgenootjes op de Dominicanenstraat in Nijmegen)