Stadsgesprek Het nieuwe ‘ouder worden’

Stadsgesprek Het nieuwe ‘ouder worden’ – in verbinding met de generaties

Zaterdag 15 december a.s. om 14 uur in de Nieuwe Kerk

Het eerstvolgende stadsgesprek heeft als thema Het nieuwe ‘ouder worden’ – in verbinding met de generaties en vindt plaats op Zaterdag 15 december a.s. om 14 uur in de Nieuwe Kerk aan de Markt.

In dit Stadsgesprek gaan we als Delftenaren met elkaar in gesprek over hoe je op een waardevolle manier invulling kan geven aan je oude dag. Daarnaast behandelen we met elkaar de vraag hoe we de verschillende generaties met elkaar kunnen verbinden en van elkaar laten leren. Dit Stadsgesprek is dan ook bedoeld voor Delftenaren van alle leeftijden.

Voor deze middag hebben we twee inspirerende sprekers uitgenodigd.

De eerste spreker is Marjan Berk (schrijver en columniste voor het Algemeen Dagblad). Zij schreef over de thematiek van het ouder worden o.a. het boek ‘Nooit te oud!’.

De tweede spreker is Jurjen Fennema (Delftenaar, voormalig predikant van de Protestantse kerk van Delftse).

Beiden leveren vanuit hun expertise en persoonlijke ervaring input voor het gesprek. Na iedere spreker is er voor alle aanwezigen ruimschoots de gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen.

Het Stadsgesprek is gratis toegankelijk en begint om 14.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur met koffie en thee. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten tijdens een borrel.

Het Stadsgesprek in de Nieuwe Kerk is een activiteit van de Protestantse gemeente te Delft.