Nog geen reacties

Stadsklooster in Delft

Vanuit de kleine kerken aan de Oude Delft is het afgelopen seizoen het Stadsklooster Delft ontstaan.  Een niet gebonden netwerkgemeenschap voor spirituele verdieping en engagement met de samenleving.  Kernwaarden zijn: compassie, contemplatie, zelfreflectie, respect, openheid, vrijheid, individu en gemeenschap.

Op 17 september was er een presentatie van het Stadsklooster Delft zijn waarbij alle Delftenaren kennis konden maken met het Stadsklooster en haar activiteiten, die in het 4e kwartaal van 2017 worden aangeboden.

In het aanbod   is veel aandacht voor voor meditatie in activiteiten als

De activiteiten die ook in het Stadsklooster worden aangeboden zijn  hier te downloaden:   Programma Stadsklooster Delft   en staan open voor alle Delftenaren.

In de uitzending van KerkinDelft  Radio  zaterdag 7 oktober van 12-13.00u is een interviwe te horen met  Wouke Lam, een van de initiatiefnemers van het Stadsklooster Delft. De   “uitgeklede uitzending” zonder  muziek is later te beluisteren via   www.raadvankerkendelft.nl/radio/

De kerngroep die, ieder vanuit eigen traditie, gezamenlijk wil experimenteren met nieuwe spirituele vormen voor alle Delftenaren onder de paraplu van het Stadsklooster Delft. vlnr achter: Monique Toonen, Jac Veugelaers, Marjon Vreugdenhil, Tina Geels, Jeanneke Bruggelink, Taco Smit voor: Wouke Lam, Luitgard van der Heijden, Anja Schaafsma