START-Zondag zo 10 september

• HI4 START Zondag zo 10 september
  • Samen op Weg; GA JE MEE
  • HOFKERK, Cort van de Lindenstraat 1

Op 10 september maken de wijken van de HI4 gemeente een gezamenlijke start van het nieuwe seizoen. Het is de eerste gezamenlijke startzondag die we als HI4 gemeente vieren. Dat we samen onderweg zijn, verbeelden we in een reis. Met wie zijn we op reis? Wat nemen we mee? Waar zijn we naar op weg? Welke route volgen we? Dit zijn de vragen waar we over zullen nadenken.

Bent u benieuwd wat onze reis ons zal brengen: kom dan ook! U bent van harte welkom op deze startzondag. Thema is: Samen op Weg, GA JE MEE. De viering begint om 10.00 uur in de Hofkerk. Na de viering zijn er verschillende activiteiten. Als afsluiting lunchen we met elkaar.

Samen de lunch delen

Voor de koffie en lunch vragen we iedereen om iets iets lekkers mee te nemen, dat we kunnen delen; Fruit, salades, broodjes of een (hartige)taart. U heeft vast zelf wel iets lekkers in gedachten.
In de kerken komt een inteken vel te hangen waar u op kan intekenenĀ  wat u mee gaat nemen.