Startweekend 4 en 5 september

Als de scholen weer beginnen, gaat ook het nieuwe kerkseizoen van start met een startweekend op 4 en 5 september. Na een lang corona jaar gaan bijna alle activiteiten weer gewoon van start. Wij willen graag weer iedereen ontmoeten en een ‘normale’ startzondag houden. We beseffen ons dat het nieuwe normaal anders zal zijn en dat in het afgelopen jaar mensen uit het zicht geraakt zijn, maar we starten positief en keren het spreekwoord om: ‘In het oog in ’t hart’. We maken er een weekend van met op zaterdag twee workshops. De resultaten komen terug in de viering zondagmorgen. Na de dienst is ervoor wie wil een wandeling of fietstocht (ongeveer een uur), daarna sluiten we de startzondag af met een lopend buffet.

Programma startweekend

Zaterdag 4 september

• Sing-in             14:00-16:00 u   Onder leiding van Albert van Dorssen in de Kerkzaal.

Heb jij het samen zingen in de kerk ook zo gemist? We zingen bekende liederen (roept u maar!) en studeren een paar liedjes in. Jong en oud is welkom. Je kunt zo naar binnen lopen, aanmelden is niet nodig.

• Schilderen 14:00- 16:00 u  Onder leiding van Gerda Mastemaker in de zaal Sion

We bewerken portretfoto’s tot kleine kunstwerken, waarbij we ons laten leiden door de woorden, verdwijnen en verschijnen. (Maximaal 12 deelnemers.) Aanmelden via: E: csdernederlanden@gmail.com, 06-12666079. Neem tenminste twee foto(print)s van jezelf mee op A4

Zondag 5 september

• Startviering 10:00 u Met medewerking va de Cantorij van de Hofkerk en Lutherse gemeente, onder leiding van Wim Loef.
  • Na de koffie 11:30 u Wandeltocht met Liesbeth Izelaar en een fietstocht met Roland Bezemer. Duur ongeveer een uur.
  • Afsluiting 13:00 u

Voor soep en een broodje wordt gezorgd. Wil jij/u misschien ook nog iets lekker maken voor de lunch?