Van harte welkom bij de kerkdiensten in de Hofkerk

U bent weer van harte welkom bij de kerkdiensten in de Hofkerk. We begonnen in juni met maximaal 30 bezoekers, maar geleidelijk wordt dat meer.
Er zijn nog wel wat regels, zoals aanmelden (kan ook bij binnenkomst) en afstand houden. De opstelling in de kerkzaal is aangepast, zodat er voldoende ruimte is tussen de stoelen.
In de kerkdienst is er op dit moment nog geen gemeentezang, maar wel voorzang.
De kindernevendienst is weer gestart, om de week – de volgende keer is op 4 juli (in de schoolvakantie is er geen kindernevendienst).
Er is nog geen ophaaldienst voor vervoer naar en van de kerk.
Napraten en koffiedrinken na de dienst? Dat wordt ook weer mogelijk – bij mooi weer lekker buiten.
Bent u gezond en wilt u komen? U bent van harte welkom!

Aanmelden kerkdienst

Voor de registratie vinden we het fijn als u zich van tevoren aanmeldt, dit kan ook op zondag bij binnenkomst.
U kunt zich telefonisch of per email tevoren aanmelden voor de kerkdienst:
Per telefoon op vrijdagmiddag tussen 2 en 4 uur; telefoonnummer 06-30488725
Per mail tot zaterdagochtend 9 uur: mailadres aanmelden@hofkerk-delft.nl (daarbij graag aangeven met hoeveel personen u komt).

Regels om je aan te houden

• Houd u aan 1,5 meter afstand
  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst
  • Draag een mondkapje bij binnenkomst en vertrek
  • Neem uw jas mee naar uw zitplaats
  • Houd 2 stoelen leeg tussen u en mensen uit een ander huishouden
  • Luister naar aanwijzingen van ouderlingen en kosters

Thuis volgen via beeld en geluid

Thuis kunt u de diensten volgen via Kerkomroep.nl (Delft, Hofkerk)
en Youtube (Hofkerk Delft) of via de Youtube-app van uw digitale televisie. Alle informatie en de liturgie van de zondag vindt u op de pagina Kerkdiensten van onze website www.hofkerk-delft.nl/kerkdiensten/

Koffiedrinken na de dienst

Als u thuis meekijkt kunt u ook meedoen met de ontmoeting na de dienst. Dat gaat dan ook online. Zet je koffie en je koekje klaar en log in op www.bit.do/koffiehofkerk. Zie bekenden en praat gezellig bij.