Uitnodiging aan kinderen en ouders

Zondag 27 september staat in September Startmaand de jeugd centraal.

Er is Kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. Die maken wat langer om de kinderen weer even met elkaar kennis te laten maken. Na de dienst is er koffie thee en limonade.
De Tieners bakken wat lekkers voor bij de koffie en zitten (met leiding van de tienerdienst) aan de koffietafels om verder te praten over geloof, kerk, coronatijd of wat al niet meer.

Na afloop is er een alternatieve Start Apart voor de jeugd en hun ouders met lunch/picknick (gezien het weer waarschijnlijk in de kerk) Er kunnen spelletjes gedaan worden ( zelf meenemen)
Voor ouder en jeugd geldt: Graag horen we of je komt met je ouders en of je taart of salade meeneemt?
Als organisatie zorgen we voor de rest van de lunch zoals brood, beleg en drank.
Van harte welkom
Namens de jeugd leiding. Maarten Kool. maarten.kool@am.nl en Fred van Helden favanhelden@gmail.com 0630221990